Opties

Dekwasser

Komborstelset
Bestaat uit twee komborstels voor het verwijderen van vuil tegen de onderste rand van de luchtramen. De komborstels kunnen verplaatst worden zodat ze ook de gootranden en de onderste gedeelten van het dek kunnen reinigen. Ook kan gekozen worden voor een derde en vierde komborstel zodat zowel de rand van de luchtramen als de gootranden permanent gereinigd worden.

Komborstel

Gootborstel
Gootborstel met regelbaar toerental voor het schoonmaken van de kasgoten. Bij smalle ondiepe goten kan ook gekozen worden voor een brede uitvoering van de gootborstel. Deze maakt niet alleen de goten schoon maar ook de onderste gedeelten van het dek.
Video 1 Video 2 Video 3

Gootborstel
Gootborstel breed
Gootborstel breed

Luchtraam detectie
Luchtraam detectie bestaat uit vier schakelaars, die zorgen dat de dekwasser stopt zodra deze tegen een geopend luchtraam rijdt.

Luchtraam detectie

Borstelkappen
Borstelkappen op de hoofdborstels houden opspattend vuil en water tegen, zodat de naast gelegen kap minder vervuilt.

Borstelkap

Borstel hoogteverstelling
Verstelling om de hoogte van de borstels eenvoudig te wijzigen. Deze optie wordt toegepast als de dekwasser verschillende kasdekken moet wassen.

Borstel hoogteverstelling

Trede
Aluminium trede gemonteerd tussen de armen van het frame waardoor het boven compartiment makkelijker bereikbaar wordt.

Trede

Kabel- en slanggeleider
Geleiders op de haspels die zorgen dat de elektrakabel en waterslang gelijkmatig worden op- en afgerold.

Kabel- en slanggeleider
Kabel- en slanggeleider

Coatings spuiten
Met de dekwasser kunnen ook schermmiddelen (krijt) en diffuse coatings worden aangebracht op het kasdek. De dekwasser wordt dan uitgerust met spuitbomen, zodat drie kappen in een keer gespoten kunnen worden. Anderhalve kap op de heenweg en anderhalve kap op de terugweg.

Schermmiddelen spuiten
Schermmiddelen spuiten

Reinigingsmiddelen spuiten
Met een Dosatron doseerpomp, gemonteerd op de dekwasser, kunnen reinigingsmiddelen worden toegevoegd aan het water. De dekwasser wordt dan uitgerust met een spuitboom die het middel op de volgende, naastgelegen kap aanbrengt. Op deze manier kan het reinigingsmiddel enige tijd inweken voordat de kap gereinigd wordt.

Reinigingsmiddelen spuiten
Reinigingsmiddelen spuiten
Dosatronset

Bedieningsplatform
Een veiligere manier om mee te rijden met de dekwasser. Het bedieningsplatform is gemonteerd tussen de armen van het frame en is uitgerust met een bedieningspaneel.

Bedieningsplatform

Platform

Haspelset
Onder normale omstandigheden kan het platform de voedingskabel en waterslang tot een lengte van ongeveer honderd meter slepen. Bij langere gevels waarbij deze lengte wordt overschreden is een haspelset noodzakelijk. Ook bij ongunstige omstandigheden door ongelijk of ruig terrein kan een haspelset wenselijk zijn.

Haspelset
Haspelset